Vliegen spreekt tot ieders verbeelding. Het blijft een klein wonder dat een vliegtuig vliegt. Er is bijna geen mens die niet omkijkt als een groot vliegtuig opstijgt, en iedereen vraagt zich dan weer af hoe het toch kan dat zo iets groots het luchtruim kan kiezen. Als we dan nog even doorfantaseren komen we al snel bij de gedachte hoe het nou zou zijn als we zelf achter het stuur zouden zitten. Hoe zou dat voelen, zou het zwaar gaan, of heel licht, is het makkelijk, of heel moeilijk. En dat is dan het einde van de fantasie, tot u het volgende vliegtuig ziet opstijgen, of tot u op die mooie zomerdag omhoog kijkt en de waterdamp achter de uitlaten van weer zo’n mooi groot vliegtuig ziet.

Vanaf nu is het echter wel mogelijk om ook zelf eens te vliegen, en dat terwijl u toch met beide benen op de grond blijft staan. Dit alles gebeurt in een professionele simulator. Simulator Training Rotterdam is de trotse bezitter van een ‘state of the art’ simulator met een prachtig visueel systeem. Deze simulator kan verschillende configuraties aannemen, namelijk: een eenmotorig vliegtuig, een tweemotorig vliegtuig en een klein passagiersvliegtuig.

Simulator Training Rotterdam biedt voor elk wat wils.

  • Een vliegles, met een stukje theorie waarin wordt uitgelegd waarom dat vliegtuig nu eigenlijk echt vliegt, en hoe de besturing werkt.
  • Een cadeaubon, hét meest gewaardeerde kado voor hen die vliegfanaat zijn.
  • Een dagdeel op het vliegveld. Dit is mogelijk voor groepen vanaf 10 personen. In overleg wordt de dag ingedeeld, maar natuurlijk wordt er door eenieder een stukje gevlogen op de simulator. Daarbij kan bijvoorbeeld een busrit over het vliegveld en de startbaan worden georganiseerd. Leuk voor een vrijgezellenfeest!
  • Het jaarlijkse bedrijfsuitje kan prima geheel of gedeeltelijk bij Simulator Training Rotterdam worden gehouden. Ook hier zijn diverse combinaties mogelijk, met lunch, diner, koffietafel of high tea. Ook prima te combineren met bijvoorbeeld een middagje dierentuin of karten.